Brandbeveiliging
Inbraakbeveiliging
Camera systemen
Noodverlichting
Toegangscontrole
Data netwerken
Elektra

Vacature


Bij het samenstellen van uw elektra installatie heeft u aan SC&S de juiste adviseur. SC&S begrijpt waar het in uw vak om gaat. Wij leven ons in, begrijpen waar uw behoeftes liggen en hoe uw manier van werken is, nu, maar ook in de toekomst.

Of het nu gaat om het lichtplan voor een showroom, de machineaansluiting in een werkplaats of een krachtstroominstallatie. Samen met u maakt SC&S een doordacht plan waarmee u efficient kunt werken.

Nadat het plan geheel op maat is uitgewerkt ontvangt een  overzichtelijke offerte van de installatie. De installatie van SC&S worden conform de geldende NEN 1010 normen aangebracht.

Om uw bestaande elektra installatie voor de toekomst veilig en betrouwbaar te behouden, kan SC&S een inspectie op bais van de NEN 3140 uitvoeren.

NEN 3140 inspectie:

De Nen 3140 is samen met de NEN 3840 en de EN 50-110 en norm die in Nederland aangeeft hoe men veilig kan werken met elektrische installaties.
Voor alle organisaties is dit erg belangrijk omdat we tenslotte allemaal gebruik maken van elektrische installaties. Denk maar aan computers, faxen, printers, koffieautomaten, lampen, boormachines, ect.

Uiteraard wilt u een zo'n veilig mogelijk arbeidsplaats voor u en uw werknemers creeren, bovendien bent u hiertoe verplicht (Arbo-wet)
Door uw elektrische installatie periodiek te laten inspecteren door deskundigen op het gebied van de NEN 3140 kunt u erachter komen waar de knelpunten, m.b.t. arbeidsveiligheid, brandveiligheid, ect., van uw bedrijf zitten en wat u eraan kunt doen om deze te verbeteren.

SC&S kan de inventarisatie van de installatie, het opstellen van het rapport alsmede de uitvoerende herstelwerkzaamheden voor uw uitvoering.