Brandbeveiliging
Inbraakbeveiliging
Camera systemen
Noodverlichting
Toegangscontrole
Data netwerken
Elektra

Vacature


Toegangscontrolesystemen kunnen voor meerdere doelen worden ingezet. Denk hierbij aan toegangscontrole of aanwezigheidsregisratie. Vaak gaat dit samen met een stuk camera observatie en een intercom / videofoon installatie. Bij werktijdregistratie worden vaak softwarematige koppelingen gemaakt met uw salaris administatie voor het registreren en verwerken van alle voorkomende arbeidsuren.

Toegangscontrole beschermt mensen, afdelingen van gebouwen en specifieke ruimtes tegen ongeoorloofde toegang. Hiervoor zijn instelligente producten nodig die als componeneten in systemen en processen kunnen worden geintegreed. SC&S kan aan de hand van een risico inventarisatie een beveiligingsplan opstellen dat aan al uw eisen voldoet en gevoelige zones van uw bedrijf beschermt.

Indien er aanvullende bouwkundige of civieltechnische werkzaamheden benodigd zijn zullen wij dit middls een van onze partners gespecificeerd aanbieden in ons totaal advies.

Het uitgewerkte totaal advies van SC&S zal worden vertaald en aangeleverd in een heldere offerte. Dit voor zowel de levering, installatie als wel onderhoud van het ghele systeem.